🥩 Altijd de beste kwaliteit vlees
Nog
95,00
nodig voor GRATIS verzending
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
9.0
Assortiment
Lente
BBQ vlees
Low & Slow
Spareribs
Shortribs
Brisket
Procureur
Buikspek
Burgers
Worsten
BBQ Pakket
Rubs & Sauzen
Gourmet vlees/pakketten
Wagyu A5
Burgers
Steaks
Ribeye
Entrecote
Tomahawk
Ossenhaas/Tournedos
Bavette
Biefstuk
T-bone steak
Flat iron steak
Rassen
Wagyu
Black Angus
MRIJ van Piet van den Berg
LUMA Meat
Polderlam
The Duke of Berkshire
Iberico
Creekstone
Onze kwaliteits Labels
Classic Label
Select Label
Gold Label
Nice To Cook Label
Wild & Gevogelte
Kip
Kalkoen
Eend
Wild
Kalfsvlees
Lamsvlees
Rundvlees
Wagyu
Bavette
Entrecote
Ribeye
Ossenhaas/Tournedos
Tomahawk
Picanha
Brisket
Biefstuk
T-bone steak
Diamanthaas
Flat iron steak
Shortribs
Burgers
Dry Aged
Stoofvlees
Varkensvlees
Procureur
Buikspek
Iberico
Vega
Charcuterie
Non Food
BBQ accessoires
BBQ Workshop
Rubs & Sausen
Cadeaubonnen
Messen
Over ons
FAQ
Inspiratie en recepten
Insta Feed
Meat Academy
Nice To Meat voor Horeca
Nieuws
Vacatures
Contact
Pasen
HOMEPAGE
Assortiment
Lente
BBQ vlees
Low & Slow
Spareribs
Burgers
Worsten
BBQ Pakket
Rubs & Sauzen
Gourmet vlees/pakketten
Wagyu A5
Burgers
Steaks
Ribeye
Entrecote
Tomahawk
Ossenhaas/Tournedos
Bavette
Biefstuk
T-bone steak
Flat iron steak
Rassen
Wagyu
Black Angus
MRIJ van Piet van den Berg
Polderlam
The Duke of Berkshire
LUMA Meat
Onze kwaliteits Labels
Classic Label
Select Label
Gold Label
Wild & Gevogelte
Kip
Kalkoen
Eend
Wild
Kalfsvlees
Award Winning Meat
Dry Aged
Burgers
Rundvlees
Bavette
Entrecote
Ribeye
Ossenhaas/Tournedos
Tomahawk
Picanha
Brisket
Varkensvlees
Procureur
Buikspek
Iberico
Lamsvlees
Vega
Charcuterie
Non Food
BBQ accessoires
BBQ Workshop
Rubs & Sausen
Cadeaubonnen
Messen
Over ons
FAQ
Inspiratie en recepten
Insta Feed
Meat Academy
Nice To Meat voor Horeca
Nieuws
Vacatures
Contact
Pasen
Nice To Meat You
/
Blokken template
Recept 1
Dit is een recept
Alle
Blogs
Recepten
Inspiraties
Pagina
Recept
Gekruide lamsbout uit de oven
Slow cooking & makkelijk. Onze slagers hebben de bout al voor je op smaak gebracht met kruiden. Zelf maak je…
Meer lezen
Recept
Sticky Spareribs
Voor dit fancy gerecht met sticky spareribs en een rode kool salade zijn altijd fans te vinden. Makkelijk en lekker.
Meer lezen
Recept
Lamsschouder met honing, gember en Ras el Hanout
Dit is een heerlijk eigentijds gerecht speciaal voor feestelijke zondagen! Je gebruikt hier onze lamsbout voor. Neem de tijd en…
Meer lezen
Pagina
Pasen
Pasen is het perfecte moment om samen te genieten van een heerlijke brunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellig…
Meer lezen
Recept
Bavette Steak Sandwich
Laat je inspireren door de kookkunsten van David. Hij maakt een super lekkere Bavette Steak Sandwich. Maak jij hem na?…
Meer lezen
Recept
Merguez worstjes met geroosterde groenten en yoghurtsaus
Wie heeft er zin in een kruidig en eenvoudig gerecht? Deze Merguez met geroosterde groenten en yoghurtsaus is vol van…
Meer lezen
Recept
Lamskoteletjes met Rozemarijn
Zin in een lenteachtige maaltijd die het beste van het seizoen naar je bord brengt? Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn zijn…
Meer lezen
Recept
Wiener Schnitzel
Dit doet je verlangen naar de wintersport: een heerlijk krokante Wiener Schnitzel. Speciaal voor dit gerecht selecteerden we onze kalfsschnitzel…
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat lanceert duurzame leveringsservice in samenwerking met Cold Chain
‘Maximale voedselveiligheid door gekoeld transport’ Nice to Meat, dé (horeca)slagerij voor topkwaliteit, introduceert een vernieuwde en duurzame leveringsservice voor consumenten…
Meer lezen
Recept
LUMA Ribeye Tagliata
Een recept met LUMA van Volkskrant-Culinair Journalist Onno Kleyn “In de middeleeuwen en renaissance gebruikten de rijken dure specerijen om…
Meer lezen
Recept
Simpele Brisket uit de oven
Dit makkelijke recept met CREEKSTONE Brisket is altijd goed. Genoeg voor een groot gezin of vriendengroep. Maak ‘m ook en…
Meer lezen
Recept
BLUE STEAK
Een blauwe steak (blue steak) is een steak voor doorgewinterde steak liefhebbers. De steak wordt extreem kort gebakken of gegrild op hoge…
Meer lezen
Recept
Krokante zwezerik met schuim van Parmezaanse kaas
Krokante zwezerik met schuim van Parmezaanse kaas is hét gerecht voor fijnproevers. Vele Sterrenchefs gingen je voor. Maak het zelf…
Meer lezen
Recept
Boerenkool met worst
BOERENKOOL STAMPPOT MET ROOKWORST Het meest bekende recept van Nederland. Wij doen er nu een krokant gebakken uitje in, maar…
Meer lezen
Recept
Kipspiesjes met asperges en avocadosalsa
Een lekker sportief en zonnig recept voor door de week. Het trio kipfilet, avocado en groene asperges is altijd een…
Meer lezen
Recept
Eendenborst met cranberry saus
Een heerlijk gerecht voor feestdagen. Makkelijk en snel te bereiden. De bite is super met het malse vlees en de…
Meer lezen
Recept
Pittige biefstukjes in de gourmetpan
Gourmetten is dé decemberhobby van Nederland. Voor alle liefhebbers hier een recept voor een lekker pittig biefstukje.
Meer lezen
Recept
Confit de Canard met eigen jus
Dit is zó lekker en zó gemakkelijk te maken. David maakte er een TikTok video van. Je kijkt het videorecept…
Meer lezen
Recept
Eenpansgerecht met pittige kalkoen
Hét kalkoengerecht als alternatief voor Thanksgiving en Kerst. Met een Italiaanse twist. Makkelijk, snel en lekker! Ingrediënten 1/2 tl…
Meer lezen
Recept
Vitello Tonato a la Lennart
Deze Vitello Tonato stond op het Kerstmenu van het Studentenhuis en dispuut van Lennart, Nice to Meat en vlees liefhebber.…
Meer lezen
Recept
Boerenkool ovenschotel met worst
Comfortfood number 1. Maak dit vooral van te voren en warm op als de tafelgenoten arriveren. Een klassieker met een…
Meer lezen
Recept
Ossenstaartsoep
Ossenstaartsoep is hét gerecht voor koude dagen! Zelfs het bereiden geeft je een warm gevoel. 1 ½ kg ossenstaart of…
Meer lezen
Recept
Stoofgerecht volgens oma Joke
Dit is het favoriete recept voor ouderwets draadjesvlees van oma Joke. En oma Joke is niet zo maar een oma.…
Meer lezen
Recept
Halloween Mummies
Deze mummies zijn de hit voor de leukste Halloween borrelplank. Of een gerechtje voor de kinderen. Maak ze samen met…
Meer lezen
Recept
Feet Loaf voor Halloween
INGREDIENTEN 500 gram gehakt 2 of 3 witte uien 3 eieren broodkruim klein handje peterselie flinke snuf paprikapoeder ketchup voor…
Meer lezen
Inspiratie
Gourmetten
Wil je online gourmet vlees bestellen voor de feestdagen? Dan ben je bij Nice to Meat You aan het juiste…
Meer lezen
Inspiratie
Winter BBQ
Meer lezen
Recept
MRIJ Rollade voor een Sunday Roast
MRIJ Rollade Met optioneel een heerlijke honing marinade! Ingrediënten: 1,5 kg MRIJ Rollade van Piet Zout en zwarte…
Meer lezen
Recept
Sloppy Joe
Het verhaal gaat dat de sloppy Joe bedacht is in de jaren 30 in Amerika in een restaurant door een…
Meer lezen
Recept
Wild gerecht: Fazant met zuurkool
Op 15 oktober gaat traditioneel het jachtseizoen open voor hazen en fazanten. En dan mag een groot deel van het…
Meer lezen
Recept
Wagyu Loempia’s
Een loempia met Wagyu. Wellicht wat over de top. Maar dit is zo goed van smaak. Omdat ons Wagyu assortiment…
Meer lezen
Recept
Duits broodje met zuurkool & worst
Dit broodje mag natuurlijk niet ontbreken op het Oktober Feest. Maar eerlijk, hij smaakt het hele jaar uitstekend! Simpel en…
Meer lezen
Recept
Mini Beef Wellington
Het ultieme kerstgerecht. Dit is zo lekker! Maurice gebruikt hiervoor Wagyu ossenhaas en Pata Negra ham. Maar deze producten…
Meer lezen
Recept
Hutspot met biefstuk reepjes
Wat heb je nodig? 2 kogelbiefstukken 2 winterpenen 500 gram aardappelen 2 uien ketjap boter Peper en zout Bereiding: Kook…
Meer lezen
Recept
Coq au Vin
1 el olijfolie 4 Maiskipfilets Supreme 150 g gerookte spekreepjes 12 ronde sjalotten, gepeld 3 teentjes knoflook, fijngehakt 2 el…
Meer lezen
Recept
DE SNELSTE TIMMAHAWK
DE SNELSTE TIMMAHAWKÂ De BBQ van Tim Coronel is op Camping de Lakens een culinaire hot spot. Dat komt vooral…
Meer lezen
Recept
Not so Classic, Classic burger
Ingrediënten: 500 gram USA Black Angus gehakt Peper en Zout 1 rode ui 1 Jonagold appel paar flinke plakken bacon…
Meer lezen
Recept
Hamburgers
Meer lezen
Recept
Smash Burger
Meer lezen
Recept
Lamsbiefstuk met pompoen en gekarameliseerde ui
Meer lezen
Recept
Lamsboutfilet met komkommer en venkel
Meer lezen
Recept
Lamsworstjes met gepofte groenten stoof
Meer lezen
Recept
Lamsrack bereiden Wiedenlam Lamspakket
Meer lezen
Recept
Lamspoulet masala met tomatenstoof en hangop
Meer lezen
Recept
Bereid de ideale Rollade
Serveer bij dit vlees wat je lekker lijkt; Spuitjes, peertjes aardappelpuree. Allemaal superlekker met deze combinatie.
Meer lezen
Recept
Hertenbiefstuk met gegrilde groenten en wilde jus
Recept van Maurice Rootinck
Meer lezen
Recept
Wagyu Niku Tori met Ponzu
Recept van Maurice Rootinck
Meer lezen
Recept
Japanse Wagyu Niku Tori
Het meest Exclusieve Rundvlees voor een super ervaring!
Meer lezen
Recept
Hoe bak je de beste biefstuk
De lekkerste biefstuk met pepersaus!
Meer lezen
Recept
Beef Wellington
Met dit recept zorg je voor een gegarandeerd succes!
Meer lezen
Recept
Gegrilde Kalfsschnitzel met een Champignon roomsaus
Met dit recept voor een kalfsschnitzel met champignon roomsaus is het altijd een succes.
Meer lezen
Recept
Klassieke Ossobuco Milanese
Met dit recept voor een ossobuco Milanese bereidt je echt een smaakmaker.
Meer lezen
Recept
Saltimbocca Kalfsburger
Met dit recept voor een Saltimbocca burger bereidt je echt een smaakmaker.
Meer lezen
Recept
Creekstone Bavette met Pasta Pesto
Een eenvoudig gerecht wat perfect past voor een heerlijk diner doordeweeks.
Meer lezen
Recept
Gegrilde Lamskofte kebabs
Met dit kruidige lamsgerecht is de lente pas echt begonnen!
Meer lezen
Recept
Recept Ribeye met Dukkah Rub van de barbeque
Dit is het recept van Volkskrant culinair journalist Onno Kleyn. Eet smakelijk!
Meer lezen
Recept
Recept Iberico Ribs
Met dit heerlijke recept kun je genieten van de perfecte spareribs met al je vrienden! Enjoy!
Meer lezen
Recept
Recept MRIJ Rosbief Rollade
In dit recept wordt de rosbief rollade gegaard aan het spit op de barbecue.
Meer lezen
Recept
Recept Biefstuk cranberry rum saus
Dit recept is perfect voor kerst met de feestelijke cranberry rumsaus.
Meer lezen
Recept
Recept voor kerst van chef Soenil Bahadoer
Meer lezen
Recept
Recept Ribeye van chef Soenil Bahadoer
Met dit recept van Soenil Bahadoer kook je thuis de sterren van de hemel!
Meer lezen
Recept
Recept Barbeque voor kerst
Barbecueën met kerst is onwijs gaaf om te doen!
Meer lezen
Recept
Recept Lamsbout uit de oven voor kerst
Lamsbout uit de oven met een spicy kick van de bumbu van rendang.
Meer lezen
Recept
Recept Pulled Pork low en slow van de bbq
Bekijk hieronder het heerlijke recept. Dit vlees heeft de perfecte vet/vlees structuur om langzaam te braden als braadstuk of om…
Meer lezen
Recept
Recept Jalapeno Cheddar Grillworst Bataat Courgette
Heerlijk eenvoudig gerechtje van de OFYR Tabl’O, met grillworst, bataat & tomaatjes.
Meer lezen
Recept
Recept Lamsrollade Polderlam
Het vlees is mooi zacht van structuur en daarom uiterst geschikt om langzaam te garen tot deze heerlijk gekruide lamsshoarma.
Meer lezen
Recept
Recept Stuffed T-bone Steak
Dit is een bereiding van een T-bone of Porterhouse steak gevuld met roomkaas.
Meer lezen
Recept
Recept Cote de Boeuf Crostini’s van de barbecue
Cote de Boeuf een perfecte aperitief of leuk om als hapje te serveren op een feestje.
Meer lezen
Recept
Recept Gevulde Duke of Berkshire varkensfilet
Voor de liefhebbers van pittig is dit een leuke mix.
Meer lezen
Recept
Geglazuurde Ribfingers van de BBQ
Deze Iberico Ribfingers zijn van zichzelf al goed van smaak. En dan nog geglazuurd en van de BBQ. De zomertopper…
Meer lezen
Recept
Burnt ends
Dit is ’the ultimate snack’ waarvoor we ons buispek van het The Duke of Berkshire varken gebruiken. Dit varken wordt…
Meer lezen
Recept
Bavette rollade met pesto
Meer lezen
Recept
Empanada’s met lamsstoof
Dit is een heerlijk, hip gerecht met ons beste lamsvlees. Je beleeft het voorjaar, je proeft de eigentijdse keuken. Nog…
Meer lezen
Bericht
Prijs ‘Beste Noord-Amerikaanse steak’ voor Nederlandse slager
De Nederlandse horecaslager Nice to Meat mag zich officieel verkoper van de beste Noord-Amerikaanse biefstuk ter wereld noemen. Het 130…
Meer lezen
Recept
Wagyu Nikutori Tussengerecht
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat verkoopt beste Noord-Amerikaanse steak ter wereld
De allerbeste, dat is nogal wat. Het is een absolute kroon op ons werk. Ook vinden we het heel fijn…
Meer lezen
Bericht
Nederlandse horecaslager wint elf ‘Oscars voor biefstuk’
De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor…
Meer lezen
Bericht
Stone Axe Australian full blood Wagyu aan assortiment toegevoegd
Nice to Meat is trots om als enige leverancier in Europa Australisch volbloed Wagyu te mogen introduceren en aan te…
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat opnieuw gecertificeerd met FSSC 22000 en ISO 22000
Nice to Meat business nieuws: Na een audit periode is Nice to Meat wederom FSSC 22000 en ISO 22000 gecertificeerd.…
Meer lezen
Recept
Biefstuk JAVA style met smashed potatoes en snelle sla
Meer lezen
Bericht
ACTUEEL ‘Oscar’ voor beste ribeye steak ter wereld: het succesverhaal van Nice to Meat
Meer lezen
Bericht
Revolutionair Zwitsers LUMA-vlees
Het is de nieuwste trend in de markt van luxe vlees en dry aging: De in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met…
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat opent Pop-up Winkel
Meer lezen
Bericht
126-jarig Jubileum van Nice to Meat
125-jarig Jubileum van Nice to Meat loopt iets anders dan gedacht. Helaas geen predicaat, maar wel een bedrijf met een…
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat is Best Managed Company 2019
Meer lezen
Bericht
Nice to Meat uitgeroepen tot Best Managed Company 2017/2018
Dit jaar mag horecaslagerij Nice to Meat uit Almere zich Best Managed Company noemen. Directeur Mikel Pouw is er trots…
Meer lezen
Wagyu
Steaks
Biefstuk
0