MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!

Constante topkwaliteit

De roodbonte koeien die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit waar Piet van den Berg bekend om staat, komen uit de stal van Sjaak Kooter in Berkel en Rodenrijs. Of liever gezegd: ze begrazen de weilanden van het natuurgebied ‘De Groenzoom’. Deze prachtige koeien met hun gezonde glimmende huiden kunnen zoveel eten als ze willen. De vetgemeste koeien –zonder vet geen smaak- worden geslacht en gerijpt als zij tussen de drie en drieënhalf jaar oud zijn. De koeien uit eigen mesterij worden ook uitsluitend voor de eigen slacht gefokt en nooit verkocht aan anderen. Het slachten gebeurt volgens een vast stramien waarbij de mester elke koe afzonderlijk naar de slachterij brengt. Onderweg of in de slachterij komt het niet in aanraking met andere koeien of stieren. Dit voorkomt namelijk onrust en stress wat ten koste gaat van de kwaliteit van het vlees.


Maas-, Rijn- en IJsselvee

Piet van den Berg werkt uitsluitend met roodbonte koeien van het ras Maas-, Rijn- en IJsselvee. Deze koeien worden volgens een vaste bloedlijn gefokt en hebben twee keer gekalfd voor ze na circa tweeënhalf jaar naar de mesterij komen. In de wei of op stal worden de koeien ouderwets gemest. Een uitgebalanceerde mix van onder andere suikerbietpulp, stro, krachtvoer en leidingwater. Het geheim van de mix zit in de exact verhouding die Van den Berg samen met de mesters, de gebroeders Kooter, uitgedokterd heeft. Om een topproduct te bereiken moeten alle factoren van het beste niveau zijn.

 

MRIJ Kogelbiefstuk - 200gr
Artikelcode 1000450
€7,55
op voorraad
Nederlands lekkerste kogelbiefstuk! Mager, mooi rood van kleur en onwijs smaakvol!
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Kogelbiefstuk - 200gr
Nederlands lekkerste kogelbiefstuk! Mager, mooi rood van kleur en onwijs smaakvol!
€7,55
MRIJ Hamburger XL - 200 gram
Artikelcode 7000102
€2,40
op voorraad
Een heerlijk Hollandse hamburger met 'geheime' kruidenmengsel!
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Hamburger XL - 200 gram
Een heerlijk Hollandse hamburger met 'geheime' kruidenmengsel!
€2,40
MRIJ Cote de Boeuf - 800gr
Artikelcode 1001200
€32,15
op voorraad
De MRIJ cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Cote de Boeuf - 800gr
De MRIJ cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
€32,15
MRIJ Entrecote - 400gr
Artikelcode 1000250
€18,35
op voorraad
Een fantastische Nederlands product! De MRIJ entrecote! Geroemd om de perfecte combinatie van mals vlees en het randje vet aan de buitenkant. Het randje vet zorgt tijdens het grillen voor extra smaak. Omdat de entrecote heel breed is, is de steak 400 gram
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Entrecote - 400gr
Een fantastische Nederlands product! De MRIJ entrecote! Geroemd om de perfecte combinatie van mals vlees en het randje vet aan de buitenkant. Het randje vet zorgt tijdens het grillen voor extra smaak. Omdat de entrecote heel breed is, is de steak 400 gram
€18,35
MRIJ Hamburger medium - 160 gram
Artikelcode 7000101
€1,95
op voorraad
Een heerlijk Hollandse hamburger met 'geheime' kruidenmengsel!
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Hamburger medium - 160 gram
Een heerlijk Hollandse hamburger met 'geheime' kruidenmengsel!
€1,95
MRIJ Ossenhaas - 200gr
Artikelcode 1000150
€14,80
op voorraad
De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Ossenhaas - 200gr
De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.
€14,80