Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Waar kunnen we je mee helpen?

Heeft u een vraag over onze producten, website of bezorgendiensten? Wij hebben de meest gestelde vragen met antwoorden voor u verzameld. Mocht uw vraag er niet bij staan neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd wie wij zijn lees dan verder over ons bedrijf en visie achter de producten.


Waar staat het * voor in de naam van het product

Als een product uit de diepvries komt staat dit met een *sterretje aangegeven in de titel van het product. Onze slagers pakken het product uit onze professionele (shock)vriezers op moment van inpakken. Het kan hierdoor zijn dat het product nog bevroren bij u aankomt of net ontdooid.

Hoe kunnen we de verpakking recycelen?

De icepacks kunnen tot 10x worden herbruikt. Daarna kan het bij het plastic afval. De koeltas kan ook worden hergebruikt, of bij het plastic afval. De kartonnen doos bij het oudpapier. Wij werken aan een nieuw systeem waarbij u de verpakkingen kunt retourneren. Echter is het helaas op dit moment nog niet mogelijk met de richtlijnen van het NVWA. Mocht dit in de toekomst wel gaan lukken stellen wij u graag op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

Wat zijn de bezorgdagen?

Bestellen Leveringsdagen Tijdsvenster
Zondag vóór 23.59 uur Maandag 17:00-22:00 uur
Maandag vóór 23.59 uur Dinsdag 17:00-22:00 uur
Dinsdag vóór 23.59 uur Woensdag 17:00-22:00 uur
Woensdag vóór 23.59 uur Donderdag 17:00-22:00 uur
Donderdag vóór 23.59 uur Vrijdag 17:00-22:00 uur

 

Indien u een bestelling plaatst, wordt deze de eerstvolgende mogelijke leverdag conform bovenstaand schema bezorgd met Trunkrs. U ontvangt op de geselecteerde bezorgdag rond 16:00 uur een e-mail met 2 uur tijdsindicatie en een track-and-trace code welke u op de hoogte houdt van uw bezorgtijd via het Trunkrs portaal.

Het is mogelijk uw bestelling 3 weken vooruit te bestellen. Wij produceren uw bestelling in de ochtend van de gekozen bezorgdatum.

Mocht een artikelen niet voorradig zijn nemen wij contact met u op voor een alternatief of andere bezorgdatum.

Hoe zijn de producten verpakt?

De slager verpakt de producten na het afsnijden in een gasverpakking of vacuum.  Alle verpakkingen zijn geschikt om in de vriezer te bewaren.

Na het portioneren van uw bestelling verpakken wij de producten in een speciaal ontworpen koeldoos van geëxpandeerd polystyreen (EPS). EPS, oftewel piepschuim, is een uitstekend isolatiemateriaal. Het is water- en vochtafstotend, en licht van gewicht. Talloze tests hebben uitgewezen, dat onze producten 24 uur koel blijven in een dergelijke verpakking. Uw bestelling wordt rechtstreeks uit de koelcel in de EPS-koeldoos gedaan. Daarna voegen wij ijspacks toe, waarna het geheel hermetisch wordt afgesloten. Als laatste voegen wij de transportdocumenten en uw factuur toe en sluiten we de doos met tape.

Worden producten per stuk verpakt?

Alle producten die per stuk in de webshop te verkrijgen zijn, worden per stuk gevaccummeerd. Dit geldt niet voor samengestelde artikelen waarbij in de titel staat gecommuniceerd dat het gaat om meerdere items.

Waar wij niet bezorgen

Helaas bezorgen wij niet in de volgende regio’s :

 

Texel.

Vlieland.

Terschelling.

Ameland.

Wat zijn de transportkosten?

Het minimale bestelbedrag is €35,-. De verzendkosten die worden berekend tot een orderwaarde van €95,- betreft €7,95. Bij orders  boven de €95,- zal geen verzendkosten worden berekend.

Kunnen de producten in de vriezer?

Alle producten die vers worden bezorgd kun je direct bij ontvangst in de originele verpakking in de diepvries doen. Je kunt ze natuurlijk ook opnieuw verpakken in de porties die je zelf wenst. De houdbaarheidsdatum in de vriezer is tot maximaal één jaar. Producten die een * in de naam hebben komen uit onze professionele vriezer.

Contact gegevens

Adres: Kobaltstraat 2, 1362 JM Almere

E-mail: webshop@nicetomeatyou.nl

Tel:036 535 9200

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op via het contact formulier. we proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze uit ruim 150 producten op onze website. Winkel per categorie of zoek eenvoudig uw gewenste product met de zoekfunctie. We hebben maandelijks nieuwe producten en enkel uitsluitend uit het seizoen.

Door middel van een speciale thermetische verpakking worden onze producten gekoeld bij u thuis bezorgd. Kijk hier voor de bezorgmomenten.

0