Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalfs Schnitzel blank - 150gr

Kalfs Schnitzel blank - 150gr

€5,35
op voorraad
Blanke schnitzel van Hollandse kalveren. Een delicatesse dankzij de malsheid, kleur en verfijnde, zachte smaak! De schnitzel is een dungesneden plakje vlees van malse biefstukdelen uit de bil van het kalf, zoals de rump en het spierstuk.
Beschrijving

Super mals kalfsvlees van topkwaliteit!

 

Super mals kalfsvlees van topkwaliteit! Nice to Meat haalt altijd haar blanke kalfsvlees bij topleveranciers uit Nederland. Het Nederlands kalfsvlees wordt gezien als één van de beste van Nederland! In de topsegment van de Horeca wordt dit vlees ook zeer gewaardeerd en staat vast op menig menukaart

 

Nederlands kalfsvlees

Om melk te kunnen geven, moet een koe een kalf krijgen. Aangezien Nederlandse boeren enorme hoeveelheden producten zoals melk, boter, kaas en yoghurt maken is het logisch dat er in Nederland ook veel kalveren zijn. De stierkalfjes hebben geen toekomst als melkkoe en worden dus vleeskalfjes. Het meeste kalfsvlees wordt geëxporteerd, bijvoorbeeld naar Italië. Er worden twee soorten kalfsvlees geproduceerd: blank en rose. Blank kalfsvlees is licht van kleur. Dit komt in grote lijnen door de melkvoeding die deze kalveren krijgen. Het vlees heeft een zeer fijne structuur en subtiele smaak. Rose kalfsvlees is wat donkerder van kleur. De rose kleur wordt bereikt door de voeding die de kalveren krijgen vanaf de leeftijd van twee maanden. De kalveren krijgen dan ruwvoer van maïs en granen.