Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Likkie Lakkie Barbecue Sauslijn - 3 x 245ml

Likkie Lakkie Barbecue Sauslijn - 3 x 245ml

€15,75
Klaar voor het barbecue seizoen? Met deze nieuwe Likkie Lakkie sauslijn van Nice to Meat in samenwerking met Saus Guru tovert u eenvoudig elk stuk vlees om in een ware smaaksensatie.
Nice to Meat voor Thuis.
 • De beste kwaliteit vlees
  Van bijzondere en duurzame rassen
 • Snelle levering
  Vandaag besteld voor 12:00 uur = morgen thuisbezorgd
 • Kwaliteitswaarborg door Nice to Meat
  Vlees wordt door professionele slagers afgesneden
 • Gekoeld thuisbezorgd
  In een gecertificeerde koelbox met coolpacks
Beschrijving

Klaar voor het barbecue seizoen? Met deze nieuwe Likkie Lakkie sauslijn van Nice to Meat in samenwerking met Saus Guru tovert u eenvoudig elk stuk vlees om in een ware smaaksensatie. Nu extra voordelig in een 3-pack. Dit pakket bestaat uit drie nieuwe smaken: 

Likkie Lakkie - Asian Umami: 

Deze Oosterse Likkie Lakkie saus op basis van ketjap, knoflook en sesam mag niet ontbreken tijdens een barbecue deze zomer! Nice to meat heeft samen met de ervaringen van getalenteerde chefs en Saus Guru een heerlijk product ontwikkeld, waarmee je eenvoudige kip omtovert tot een échte smaaksensatie. Lak het vlees eenvoudig met een kwast terwijl u het grilt op de barbecue of in de pan. Ook is deze Asian Umami barbecue saus goed te combineren met een mooi stuk varkensvlees. 

Likkie Lakkie - Hot Red: 

Maak van elk stuk vlees een pikante sensatie met deze Hot Red saus van de Likkie lakkie sauslijn. Nice to meat heeft samen met getalenteerde chefs en Saus Guru een heerlijk product ontwikkeld, waarmee je vlees eenvoudig omtovert in een pittig hapje. Lak het vlees eenvoudig met een kwast terwijl u het grilt op de barbecue of in de pan of gebruik het als saus. Deze Hot Red variant van de barbecue sauslijn Likkie Lakkie is goed te combineren met gevogelte, rund en kalfsvlees. 

Likkie lakkie - BBQ pitmaster: 

Deze BBQ pitmaster barbecue saus is een klassieker die niet mag ontbreken bij de échte thuis barbecue'er! Nice to meat heeft samen met de ervaringen van getalenteerde chefs en Saus Guru een heerlijk product ontwikkeld, waarmee je vlees eenvoudig tot een smaaksensatie omtovert. Lak het vlees eenvoudig met een kwast terwijl u het grilt op de barbecue of in de pan of gebruik het als saus. Deze variant van de barbecue sauslijn Likkie Lakkie heeft een mooie gerookte smaak en combineert goed met alle vleesproducten in ons barbecue assortiment..