Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Onze kwaliteitslabels

Nice to Meat kent 3 kwaliteitslabels. Allemaal staan ze voor kwaliteit en vakmanschap.

Classic Label

Ons perfecte assortiment voor lekker vlees voor door de week en aantrekkelijk geprijsd. Denk aan ons gehakt, spareribs en worstjes. Maar binnen ons Classic Label assortiment vind je ook goede steaks! In de horeca wordt ons Classic Label vaak geserveerd in petit-restaurants, eetcafés en brasseries. Gezelligheid staat voorop, maar het vlees moet zeker heerlijk smaken. Neem bijvoorbeeld onze Ossenhaas Tournedos of de Entrecote Steak.

Select Label

Binnen het Select Label assortiment vind je prachtige vlees om te serveren tijdens een etentje met vrienden of familie. Het is net even exclusiever en komt van speciaal geselecteerde farms die constant dezelfde kwaliteit leveren. In de horeca leveren we Select Label veel aan 4- en 5 sterrenhotels, restaurants en gourmet bistro’s. Deze restaurants kiezen bijvoorbeeld voor onze Dry Aged Porterhouse

Gold Label

In de horeca richten we ons met Gold Label op de culinaire top van Nederland. We zijn er trots op dat we een selectie van ons Gold Label assortiment ook kunnen leveren via onze webshop en Pop-up slagerij aan consumenten. Denk aan Japans Wagyu, Creekstone Black Angus (waaronder The World’s Best Steak) en MRIJ van Piet van den Berg. Kleinschalige en exclusieve fok en bijzonder vakmanschap staan centraal. In de horeca wordt ons Gold Label assortiment gebruikt door chefs die tot het absolute topniveau willen behoren. Ons Wagyu assortiment behoort hier bijvoorbeeld toe.

0