Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

 

BELEEF ONZE SLAGERIJ

 

Een unieke kans om jouw exclusieve steak, die je normaal gesproken zou eten in een sterrenrestaurant, nu thuis te kunnen maken. In onze winkel hebben we de beste slager en vlees adviseurs voor je klaar staan. Hier kun je direct alle vragen stellen over het vlees en de bereiding ervan.

 

Met de pop-up slagerij krijg je een uniek kijkje in ons bedrijf en stellen wij onze kwaliteitsproducten beschikbaar voor iedereen.

 

Naast de exclusieve steaks en het dry-aged assortiment hebben we ook een aantal scherpe aanbiedingen. Zoals onze favoriete hotdogs, tournedos, dagvers gehakt en nog veel meer!

 

Er is een klein assortiment beschikbaar in de pop-up slagerij. Voor ons hele assortiment shop online en kies voor ophalen.

De Pop-up slagerij is op vrijdag en zaterdag open

De Nice to Meat Pop-up slagerij is beroemd in Almere Poort, het Gooi en omstreken. Vanuit het hele land weten liefhebbers ons inmiddels te vinden. Onze slagers staan altijd voor je klaar en heb je vragen over vlees dan kan je die altijd stellen.

 

Openingstijden Pop-up slagerij

 

Vrijdag 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

 

ZOMERRECES Pop-up

Pop-up gaat op vakantie van 5 juli t/m 25 augustus.

 

Let op: Je kunt alleen met PIN betalen

Ontmoet onze Culinair Adviseurs

Ons team culinair adviseurs bestaat uit de leukste accountmanagers: David Kurum, Jeroen Kistemaker en Paul de Wolff. Deze mannen beschikken over eindeloos veel kennis van vlees in het bijzonder en lekker eten in het algemeen. Meestal is een van hen wel in de winkel te vinden. Je kunt ze alles vragen.

Kom langs en laat je inspireren door onze slagers en culinair adviseurs!

Onze slagers

We hebben een team met de beste slagers voor je klaar staan in de winkel die desgewenst de juiste stukken voor je afsnijden.

 

Onze winkel medewerkers

Naast de slagers en culinair adviseurs staat er ook leuk team winkelbedienden voor je klaar. Ze helpen je met het kiezen van het juiste vlees voor bijzondere gerechten. Meestal, maar vertel het niet te vaak door, staat er een plank met lekker hapjes om te proeven klaar.

9

Beter dan ik hoopte

"Ik vindt het moeilijk om lekker varkensvlees te vinden in Nederland, het is altijd te droog.Dit vier rib stuk was heel lekker alleen jammer dat er geen vel op zit om ‘crackling’ te krijgen."
Carol
8

Vlees kwaliteit uitstekend!

"Vlees was zacht en ontzettend lekker! 1 ster minder omdat ik een mail had gestuurd met wat zorgen en daar werd niet op gereageerd."
Michel
10

Top!

"Snel geleverd en lekker vlees."
Winsley
10

Kwaliteitsvlees

"Nog nooit zo’n dik bevleesde ribben gehad! Ze zijn verrukkelijk!"
Peggy
10

Perfecte levering en uitstekend vlees

"Prima geleverd op de dag dat we aangegeven hebben. Netjes met ijspacks. Geen rare dingen. Vlees was erg lekker."
John
10

Kwaliteit en gemak gaan perfect samen

"Wij hebben een vleespakket A doordeweeks besteld en afgehaald in de pop-up store. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en heb er heerlijke gerechten mee gemaakt voor een heel afwisselend weekmenu. Voor herhaling vatbaar."
Veronique
9

Super

"Heerlijk vlees, snelle levering."
Marjan
0