Verzameling van de malste biefstukken

Dry Aged Tomahawk Weiderund - 800gr
Artikelcode 1011400
€33,50
De stoere mannensteak! De tomahawk, de ribeye met een groot gedeelte rib er nog aan, is een uitstekend geschikt om op de barbeque te doen! Bak de tomahawk even aan in de pan en gaar hem daarna op lage temperatuur in de oven verder.
Dry Aged vlees van Weiderund
Dry Aged Tomahawk Weiderund - 800gr
De stoere mannensteak! De tomahawk, de ribeye met een groot gedeelte rib er nog aan, is een uitstekend geschikt om op de barbeque te doen! Bak de tomahawk even aan in de pan en gaar hem daarna op lage temperatuur in de oven verder.
€33,50
Creekstone Porterhouse T-Bone - 1200gr (2 a 3 pers.)
Artikelcode 1501380
€62,05
De Porterhouse T-Bone, de twee lekkerste delen vlees in één steak! De T-bone is de ossenhaas en de entrecote aan het been. De Porterhouse T-Bone kenmerkt zich door een grote gedeelte ossenhaas. Wanneer u een echte vleesliefhebber bent, is dit een voor op
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Porterhouse T-Bone - 1200gr (2 a 3 pers.)
De Porterhouse T-Bone, de twee lekkerste delen vlees in één steak! De T-bone is de ossenhaas en de entrecote aan het been. De Porterhouse T-Bone kenmerkt zich door een grote gedeelte ossenhaas. Wanneer u een echte vleesliefhebber bent, is dit een voor op
€62,05
Creekstone Ossenhaas - 150gr
Artikelcode 1500145
€16,95
Ossenhaas biefstuk met een mooie marmering in het vlees. Onwijs mals en met een mooi smaak aan het vlees. Een luxe item voor een diner!
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Ossenhaas - 150gr
Ossenhaas biefstuk met een mooie marmering in het vlees. Onwijs mals en met een mooi smaak aan het vlees. Een luxe item voor een diner!
€16,95
Creekstone Picanha / Staartstuk - 1.3kg
Artikelcode 1500700
€40,85
Een perfect item voor de barbecue! In Zuid Amerika snijden ze de picanha en grove blokken en doen die op een grote ijzeren spies en hangen ze boven het vuur!
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Picanha / Staartstuk - 1.3kg
Een perfect item voor de barbecue! In Zuid Amerika snijden ze de picanha en grove blokken en doen die op een grote ijzeren spies en hangen ze boven het vuur!
€40,85
Creekstone Ribeye Dry Aged - 250gr
Artikelcode 1510350
€18,70
Dry Aged Ribeye van Creekstone! Het beste van het beste! De ribeye steak heeft niet zoveel vet aan de buitenkant, zoals de entrecote. Het vet is juist verdeeld tussen het vlees, met het welbekende vetoogje.
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Ribeye Dry Aged - 250gr
Dry Aged Ribeye van Creekstone! Het beste van het beste! De ribeye steak heeft niet zoveel vet aan de buitenkant, zoals de entrecote. Het vet is juist verdeeld tussen het vlees, met het welbekende vetoogje.
€18,70
Creekstone Primerib - 900gr
Artikelcode 1501350
€37,90
Een onwijs stoere maar vooral ook lekkere steak! De ribeye aan het been is heel goed voor shared dining! Advies voor het maken: Bak het eerst aan in de pan met boter en laat het daarna rustig verder garen in de oven.
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Primerib - 900gr
Een onwijs stoere maar vooral ook lekkere steak! De ribeye aan het been is heel goed voor shared dining! Advies voor het maken: Bak het eerst aan in de pan met boter en laat het daarna rustig verder garen in de oven.
€37,90
T-Bone Dry Aged Weiderund - 500 gr
Artikelcode 1011300
€16,35
De T-bone, de twee lekkerste delen vlees in één steak! De T-bone is de ossenhaas en de entrecote aan het been. De T-Bone kenmerkt zich door een kleinere ossenhaas. Een Porterhouse steak is een T-Bone met een grotere haas gedeelte. Wanneer u een echte vle
Dry Aged vlees van Weiderund
T-Bone Dry Aged Weiderund - 500 gr
De T-bone, de twee lekkerste delen vlees in één steak! De T-bone is de ossenhaas en de entrecote aan het been. De T-Bone kenmerkt zich door een kleinere ossenhaas. Een Porterhouse steak is een T-Bone met een grotere haas gedeelte. Wanneer u een echte vle
€16,35
MRIJ Cote de Boeuf - 800gr
Artikelcode 1001200
€32,15
De MRIJ cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Cote de Boeuf - 800gr
De MRIJ cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
€32,15
Ocean Beef Inside Skirt - 1,6kg
Artikelcode 1700300
€29,10
Inside skirt, ook wel omloop genoemd is de spier die om de borstkas van het rund loopt. Het is grof van structuur, net als bavette, maar wanneer het rood gebakken en dun gesneden is, is het om je vingers bij af te likken!
Ocean Beef - Hoogwaardig Black Angus uit Nieuw Zeeland
Ocean Beef Inside Skirt - 1,6kg
Inside skirt, ook wel omloop genoemd is de spier die om de borstkas van het rund loopt. Het is grof van structuur, net als bavette, maar wanneer het rood gebakken en dun gesneden is, is het om je vingers bij af te likken!
€29,10
Creekstone Bavette - 200gr
Artikelcode 1500500
€7,95
Door vele vleesliefhebbers verkozen als het perfecte vlees voor een echte steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Grof van structuur omdat het echt werkvlees is! Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor geha
Creekstone Black Angus - Beste maisgevoerd Black Angus ter wereld
Creekstone Bavette - 200gr
Door vele vleesliefhebbers verkozen als het perfecte vlees voor een echte steak. Bavette is een deel afkomstig uit de vang (de liesstreek) van het rund. Grof van structuur omdat het echt werkvlees is! Vroeger werd de bavette uitsluitend gebruikt voor geha
€7,95
MRIJ Ossenhaas - 200gr
Artikelcode 1000150
€14,80
De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.
MRIJ van Piet van den Berg - Nederlands beste vlees!
MRIJ Ossenhaas - 200gr
De ossenhaas is afkomstig uit de rug van het rund. Het heeft een zeer fijne structuur en is daardoor het meeste malse rundvlees beschikbaar. Deze ossenhaas steak kan perfect gebruikt worden om te grillen of in de boter te bakken.
€14,80
Cote de Boeuff Dry Aged Weiderund - 800gr
Artikelcode 1011200
€28,65
De Weiderund cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
Dry Aged vlees van Weiderund
Cote de Boeuff Dry Aged Weiderund - 800gr
De Weiderund cote de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren in het vlees. Dit vlees is gedryaged, waardoor malsheid en smaak optimaal tot hun recht komen. Een Cote de Boeuf is goed voor 2 a 3 personen!
€28,65