Levering

PostNL pakketdienst

De reguliere pakketpost van PostNL bezorgt voor ons de pakketten. Deze pakketten worden in speciale EPS-verpakkingen ingepakt met ijselementen die het pakket 24 uur op temperatuur houden. We kunnen via deze verzendmethode niet garanderen dat de diepgevroren producten ook diepgevroren bij u aankomen.

Op dinsdag tot en met vrijdag wordt uw pakket tussen 08:00 en 18:00 uur geleverd. Dit kan alleen op een privéadres of werkadres. 

U ontvangt separaat een bevestiging per mail met een track & trace code, hiermee kunt u bij PostNL het tijdsvenster waarbinnen uw pakket wordt geleverd raadplegen. Zorg er voor dat u ook thuis of op het werk bent op het moment van aflevering. Informeer eventueel uw buren mocht u problemen voorzien. PostNL zal dan bij afwezigheid proberen het pakket bij uw buren af te leveren. Plaats na ontvangst uw bestelling direct in een koelkast. Het vlees is ook geschikt om in te vriezen, u kunt het op de dag van gebruik uit de vriezer halen en in uw koeling zetten.

Leverdagen

Dinsdagen Bestellen maandag voor 12:00 uur
Woensdagen Bestellen dinsdag voor 12:00 uur
Donderdagen Bestellen woensdag voor 12:00 uur
Vrijdag Bestellen donderdag voor 12:00 uur

Indien u een bestelling plaatst wordt deze de eerstvolgende mogelijke leverdagen conform bovenstaand schema bij u bezorgd door PostNL. 

Verpakking

Wij verpakken onze producten in een speciaal ontworpen koeldoos van geëxpandeerd polystyreen (EPS). EPS, oftewel piepschuim, is een uitstekend isolatiemateriaal. Het is water- en vochtafstotend, en licht van gewicht. Talloze tests hebben uitgewezen, dat onze producten 24 uur koel blijven in een dergelijke verpakking. Uw bestelling wordt rechtstreeks uit de koelcel in de EPS-koeldoos gelegd. Daarna voegen wij ijs toe, waarna het geheel hermetisch wordt afgesloten met tape Als laatste voegen wij de transportdocumenten en uw factuur toe.

Temperatuur

De speciaal ontworpen koeldoos waarborgt dat uw bestelling bij u of uw buren gekoeld aankomt, onafhankelijk van de buitentemperatuur: diepgevroren producten kunnen wel ontdooid of bijna ontdooid zijn en mogen daarom niet meer worden ingevroren. Mochten de producten om wat voor reden dan ook ongekoeld bij u aankomen, bijvoorbeeld door vertraging of door een beschadiging van de verpakking, adviseren wij u onmiddellijk contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de situatie nemen we in overleg met u een beslissing over de verdere afwikkeling. Indien u of uw buren niet thuis waren op het moment van levering en de bestelling daarom later dan voorzien door u in ontvangst is genomen, kan Nicetomeatyou.nl helaas geen aansprakelijkheid accepteren voor te hoge temperaturen.