Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Welcome Home Chef

Nice to Meat staat al 100 jaar bekend om haar kwaliteitsvlees voor de horeca. Sinds 5 jaar kun je ook thuis  aan de slag met het restaurantkwaliteit vlees van Nice to Meat. Je bestelt het makkelijk in onze webshop. Bij zo veel mogelijk producten hebben we recepten en bereidingsadviezen toegevoegd. Je leert aan de hand van de video’s hoe je het vlees bereidt en er een mooi gerecht van maakt. We wensen je veel culinair plezier met onze producten en recepten!

Watch the movie ‘in The Meat Room Leeuwarden’

In deze video is onze TikTok Chefs Maurice op locatie bij een van onze horeca klanten in Leeuwarden: The Meat Room. Meat Room chef Martijn gaat aan de slag met de Award winnende Creekstone Farms Ribeye. Zelf aan de slag?! Bestel ‘m hier.

 

 

NICE TO MEAT

Nice to Meat selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan.

Bij ons winkel je dagelijks verse vleesproducten en wij bezorgen deze van maandag t/m vrijdag gekoeld bij u thuis.

 

RESTAURANTKWALITEIT VLEES VOOR THUIS

WINKELEN IN DE WEBSHOP

In onze webshop winkelt u eenvoudig op ras en leest u meer informatie over de herkomst en manier van groot brengen van het vlees. Elke schakel in het proces van fok – tot bord moet kloppen voordat het vlees door onze slagers voor u wordt afgesneden. Ieder ras heeft zijn eigen smaak en structuur en wij voorzien u graag met specifieke wensen.

Ontdek de smaaksensatie van USA Black Angus vlees. Of ga voor het oer Hollandse MRIJ van Piet; een prachtig smaakvol lokaal product. Ieder ras en ieder product heeft een eigen smaak en structuur. Dat beleef je bij Nice to Meat!

RUIM ASSORTIMENT VERANTWOORD VLEES

━━━━━━━  ONS ASSORTIMENT  ━━━━━━━

 

JAPANS WAGYU STEAK NIKU TORI 1 spies 30gr*

€5,95

 

COTE SE BOEUF DRY-AGED WEIDERUND ca. 600gr*

€29,50

 

MRIJ VAN PIET OSSENHAAS STEAK 200gr*

€18,25

 

MAISKIPFILET MET VEL 500gr*

€12,25

0