Toont alle 18 resultaten
‘Superslager’ Piet van den Berg, geboren op 27 mei 1946, had op school al meer aandacht voor wat zich buiten op het land afspeelde dan wat zich in het klaslokaal voltrok. De liefde voor het slagersvak werd hem intussen met de paplepel ingegoten en vanaf zijn veertiende werkte hij al full-time mee in de slagerij van zijn vader. Voor hij midden jaren 60 de slagerij in Zoetermeer van zijn vader overnam, rondde Piet van den Berg nog wel zijn opleiding af aan de slagersvakschool in Utrecht. In navolging van zijn vader is Piet van den Berg een bedreven vakman met een even grote passie; het leveren van een product, met een constante en tegelijkertijd bijzonder hoge kwaliteit. Met deze handelswijze heeft hij door de jaren heen niet alleen alom erkenning weten te verwerven maar ook zijn blik al vroeg op de toekomst gericht. De behoefte aan eerlijke en natuurlijke producten is groot en neemt nog altijd toe. Tijdens nationale vleesvee kampioenschappen heeft hij zich bovendien meerdere malen onderscheiden met de titel binnen de categorie ‘beste vrouwelijke slachtvee’.
De roodbonte koeien die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit waar Piet van den Berg bekend om staat, komen uit de stal van De Koning in Berkel en Rodenrijs. Of liever gezegd: ze begrazen de weilanden van het natuurgebied ‘De Groenzoom’. Deze prachtige koeien met hun gezonde glimmende huiden kunnen zoveel eten als ze willen. De vetgemeste koeien –zonder vet geen smaak- worden geslacht en gerijpt als zij tussen de drie en drieënhalf jaar oud zijn. De koeien uit eigen mesterij worden ook uitsluitend voor de eigen slacht gefokt en nooit verkocht aan anderen. Het slachten gebeurt volgens een vast stramien waarbij de mester elke koe afzonderlijk naar de slachterij brengt. Onderweg of in de slachterij komt het niet in aanraking met andere koeien of stieren. Dit voorkomt namelijk onrust en stress wat ten koste gaat van de kwaliteit van het vlees.
Van den Berg werkt uitsluitend met roodbonte koeien van het ras Maas-, Rijn- en IJsselvee. Deze koeien worden volgens een vaste bloedlijn gefokt en hebben twee keer gekalfd voor ze na circa tweeënhalf jaar naar de mesterij komen. In de wei of op stal worden de koeien ouderwets gemest. Een uitgebalanceerde mix van onder andere suikerbietpulp, stro, krachtvoer en leidingwater. Het geheim van de mix zit in de exact verhouding die Piet Van den Berg uitgedokterd heeft. Om een topproduct te bereiken moeten alle factoren van het beste niveau zijn.
Het meest smaakvolle vlees koop je online bij Nice to Meat You! Ons assortiment bestaat uit het beste hoogwaardige vlees, van dieren die met zorg zijn grootgebracht. Of je nu op zoek bent naar mals rundvlees, heerlijk gevogelte of smaakvol varkensvlees, wij hebben het allemaal! Bovendien zorgen wij dat het vers bereidde vlees snel geleverd wordt, waardoor je de volgende werkdag al kunt genieten van de lekkerste vleesgerechten!
Als online slager willen wij jou de beste vleeservaring bieden. Je kunt ons zien als een ‘gewone’ slager, maar dan met garantie voor de hoogste kwaliteit vers vlees en een hoop bestelgemak! Dankzij ons uitgebreide assortiment aan premium vleesproducten, vind je altijd iets wat aan jouw wensen voldoet. Via onze website kun je gemakkelijk vlees bestellen en laten bezorgen op het door jou gewenste adres. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen met slechts een paar klikken op de knop kan genieten van kwaliteitsvlees.
Bij onze online slagerij kun je eenvoudig vlees bestellen. Ook kun je gemakkelijk meer te weten komen van de herkomst van onze producten. Omdat de herkomst een belangrijk kenmerk van vlees is, delen we graag informatie over de achtergrond van ons vlees. Zo kun je het vlees kiezen wat past bij jouw specifieke wensen. Ieder ras en elk dier heeft namelijk zijn eigen smaak en structuur. Wij streven niet alleen naar het hoogste kwaliteit vlees, maar ook naar de meest optimale kwaliteit van het welzijn van de dieren. Ons vlees is gegarandeerd vrij van hormonen en antibiotica. Daarnaast hebben de (boeren)bedrijven waarmee wij samenwerken, soms al decennialang, net als wij hart voor het vak, de dieren en de producten.
Vlees bestellen doe je gemakkelijk en snel online! Of je nu op zoek bent naar een heerlijk biefstukje, een malse kipfilet of smaakvolle karbonades, in onze webshop kun je eenvoudig jouw favoriete vleesproducten bestellen. Wanneer je het vlees besteld hebt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag tussen 17:00 en 22:00 bij jou thuis geleverd. Zo hoef je niet meer de deur uit, maar kun je het vlees laten afleveren op een tijdstip wat jou het beste uitkomt. Als je het vlees liever ophaalt, kan dat natuurlijk ook! In dat geval kun je jouw bestelling de volgende werkdag tussen 13:00 en 17:00 uur ophalen of op zaterdagen tussen 13:00 en 16:00 uur.
Bij het plaatsen van een bestelling worden de door jou gekozen producten op de dag van levering klaar gemaakt in onze slagerij. Hier wordt het vlees verpakt in een speciaal ontworpen koelzak waar icepacks aan toegevoegd worden. Zo kunnen we de optimale temperatuur behouden voor minimaal 24 uur. Niet voor niets garanderen wij dat het vlees vers bij jou thuis arriveert!