Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Meat Academy

Nice to Meat Academy

Van eigentijdse foodies tot ware grill masters, voor iedereen met passie voor lekker eten, én de bereiding er van organiseert de Nice to Meat Academy regelmatig Masterclasses en Workshops. We zouden niet Nice to Meat heten als vlees niet de hoofdrol zou spelen in deze Masterclasses. Tijdens de Masterclasses en Workshops maak je kennis met de producten die je gaat bereiden en leer je de beste technieken te gebruiken.

 

Kennis maken met het beste vlees

Ons doel is om je enthousiast te maken voor lekker eten dat op de juiste manier is bereid. Soms is dat niet eens zo moeilijk. Maar het kan ook vragen om wat extra vaardigheden die je moet leren beheersen. De juiste materialen en producten spelen hierbij een belangrijke rol. Het ene stukje vlees is het andere niet. En hoe snijd je dat het beste? We vertellen je precies welk stuk vlees je gebruikt en waar het vandaan komt. Herkomst vinden we namelijk heel belangrijk. Het zegt veel over de kwaliteit van het vlees en de smaak van het uiteindelijke gerecht. Zeker weten dat jij het ook proeft!

 

Food Lab

De Nice to Meat Masterclasses en Workshops vinden plaats in onze eigentijdse slagerij waar we beschikken over een grote keuken. Is er meer ruimte nodig dan wijken we uit naar een ander food lab. Je krijgt altijd les van een professional. Dat kan een van onze ervaren chef-koks, een vakslager, of beide zijn. Zo is iedereen betrokken en is er genoeg ruimte voor interactie. Natuurlijk eindigen we food sessies met een proeverij!

0