🥩 Altijd de beste kwaliteit vlees
Nog
95,00
nodig voor GRATIS verzending
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
9.0
Assortiment
Lente
BBQ vlees
Low & Slow
Spareribs
Shortribs
Brisket
Procureur
Buikspek
Burgers
Worsten
BBQ Pakket
Rubs & Sauzen
Gourmet vlees/pakketten
Wagyu A5
Burgers
Steaks
Ribeye
Entrecote
Tomahawk
Ossenhaas/Tournedos
Bavette
Biefstuk
T-bone steak
Flat iron steak
Rassen
Wagyu
Black Angus
MRIJ van Piet van den Berg
LUMA Meat
Polderlam
The Duke of Berkshire
Iberico
Creekstone
Onze kwaliteits Labels
Classic Label
Select Label
Gold Label
Nice To Cook Label
Wild & Gevogelte
Kip
Kalkoen
Eend
Wild
Kalfsvlees
Lamsvlees
Rundvlees
Wagyu
Bavette
Entrecote
Ribeye
Ossenhaas/Tournedos
Tomahawk
Picanha
Brisket
Biefstuk
T-bone steak
Diamanthaas
Flat iron steak
Shortribs
Burgers
Dry Aged
Stoofvlees
Varkensvlees
Procureur
Buikspek
Iberico
Vega
Charcuterie
Non Food
BBQ accessoires
BBQ Workshop
Rubs & Sausen
Cadeaubonnen
Messen
Over ons
FAQ
Inspiratie en recepten
Insta Feed
Meat Academy
Nice To Meat voor Horeca
Nieuws
Vacatures
Contact
Pasen
HOMEPAGE
Assortiment
Lente
BBQ vlees
Low & Slow
Spareribs
Burgers
Worsten
BBQ Pakket
Rubs & Sauzen
Gourmet vlees/pakketten
Wagyu A5
Burgers
Steaks
Ribeye
Entrecote
Tomahawk
Ossenhaas/Tournedos
Bavette
Biefstuk
T-bone steak
Flat iron steak
Rassen
Wagyu
Black Angus
MRIJ van Piet van den Berg
Polderlam
The Duke of Berkshire
LUMA Meat
Onze kwaliteits Labels
Classic Label
Select Label
Gold Label
Wild & Gevogelte
Kip
Kalkoen
Eend
Wild
Kalfsvlees
Award Winning Meat
Dry Aged
Burgers
Rundvlees
Bavette
Entrecote
Ribeye
Ossenhaas/Tournedos
Tomahawk
Picanha
Brisket
Varkensvlees
Procureur
Buikspek
Iberico
Lamsvlees
Vega
Charcuterie
Non Food
BBQ accessoires
BBQ Workshop
Rubs & Sausen
Cadeaubonnen
Messen
Over ons
FAQ
Inspiratie en recepten
Insta Feed
Meat Academy
Nice To Meat voor Horeca
Nieuws
Vacatures
Contact
Pasen
Nieuwsberichten
Nice to Meat lanceert duurzame leveringsservice in samenwerking met Cold Chain
‘Maximale voedselveiligheid door gekoeld transport’ Nice to Meat, dé (horeca)slagerij voor topkwaliteit, introduceert een vernieuwde en duurzame leveringsservice voor consumenten…
Meer lezen
Prijs ‘Beste Noord-Amerikaanse steak’ voor Nederlandse slager
Auteur |
De Nederlandse horecaslager Nice to Meat mag zich officieel verkoper van de beste Noord-Amerikaanse biefstuk ter wereld noemen. Het 130…
Meer lezen
Nice to Meat verkoopt beste Noord-Amerikaanse steak ter wereld
De allerbeste, dat is nogal wat. Het is een absolute kroon op ons werk. Ook vinden we het heel fijn…
Meer lezen
Nederlandse horecaslager wint elf ‘Oscars voor biefstuk’
Auteur |
De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat is donderdag tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor…
Meer lezen
Stone Axe Australian full blood Wagyu aan assortiment toegevoegd
Auteur |
Nice to Meat is trots om als enige leverancier in Europa Australisch volbloed Wagyu te mogen introduceren en aan te…
Meer lezen
Nice to Meat opnieuw gecertificeerd met FSSC 22000 en ISO 22000
Auteur |
Nice to Meat business nieuws: Na een audit periode is Nice to Meat wederom FSSC 22000 en ISO 22000 gecertificeerd.…
Meer lezen
ACTUEEL ‘Oscar’ voor beste ribeye steak ter wereld: het succesverhaal van Nice to Meat
Meer lezen
Revolutionair Zwitsers LUMA-vlees
Het is de nieuwste trend in de markt van luxe vlees en dry aging: De in Zwitserland ontwikkelde rijpingsmethode met…
Meer lezen
Nice to Meat opent Pop-up Winkel
Meer lezen
126-jarig Jubileum van Nice to Meat
125-jarig Jubileum van Nice to Meat loopt iets anders dan gedacht. Helaas geen predicaat, maar wel een bedrijf met een…
Meer lezen
Nice to Meat is Best Managed Company 2019
Auteur |
Meer lezen
Nice to Meat uitgeroepen tot Best Managed Company 2017/2018
Dit jaar mag horecaslagerij Nice to Meat uit Almere zich Best Managed Company noemen. Directeur Mikel Pouw is er trots…
Meer lezen
0