Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Over ons

meat is art.

Homepage

MEAT IS ART


Nice tot Meat is de oudste en een van de grootste horecaslagers van Nederland en leverancier van sterrenchefs. Het is een familiebedrijf met zo’n 1200 klanten in de top van de Nederlandse markt. Nice to Meat telt circa honderd medewerkers. Nice to Meat bedient zeer veel horecagelegenheden van Michelin restaurants tot leuke eetcafés. Om ook de thuiskok te laten profiteren van het mooie vlees voor de horeca is er voor consumenten ‘Nice to Meat You’ met een webshop en een Pop-up slagerij. Mikel Pouw, links op de foto, is eigenaar van Nice to Meat en Nice to Meat You.

Passie en liefde

 

Onze passie en liefde voor vlees komt terug in ons doel; liefhebbers van eerlijk en lekker vlees te voorzien van de beste kwaliteit vlees van unieke rassen.

  • Vlees van unieke en bijzondere rassen
  • Hoge kwaliteit standaard voor alle producten
  • Van speciaal geselecteerde duurzame boeren met liefde voor hun vak en hun vee
  • Ons vlees is altijd vrij van antibiotica en hormonen

Werkwijze

Professionele selectie en vakmanschap

 

Nice to Meat is voortgekomen uit een traditionele kwaliteitsslagerij. In deze ambachtelijke omgeving wordt het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees al meer dan 126 jaar beschouwd als een kunst. Onder het motto ‘Meat is Art’ houden we consequent vast aan die traditie van vakmanschap.

Nice to Meat International selecteert speciaal voor de webshop van Nice to Meat You de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over heel de wereld. De boeren hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel en zijn gecertificeerd hierin. We kopen het rechtstreeks bij de boer in en kunnen daardoor een breed assortiment aan exclusief rund-, kalf-, lams- en varkensvlees aanbieden. Wij vinden het belangrijk dat u het verhaal achter het stuk vlees op uw bord leert kennen en besteden hier daarom graag aandacht aan.

 

Alle klopt

In onze webshop winkel je eenvoudig op ras en lees je meer over de herkomst van ons vlees. Elke schakel in het proces van ‘fok – tot bord’ moet kloppen voordat het vlees door onze slagers voor u wordt afgesneden. Ieder ras heeft zijn eigen smaak en structuur en wij voorzien u graag met specifieke wensen. Natuurlijk is ons vlees vrij van hormonen en antibiotica. De (boeren)bedrijven waarmee we samenwerken, soms al decennialang, hebben net als wij hart voor het vak, dieren en producten.

Ontdek ons vlees

Ontdek de smaaksensatie van het Black Angus vlees dat op verschillende soorten is groot gebracht; graan gevoerd, mais gevoerd en mais gevoerd. Of ga voor het oer Hollandse MRIJ van Piet; een prachtig smaakvol lokaal product. Voor ons varkensvlees werken we veel samen met LIVAR (Limburgs Varken)  en in Japan kopen we ons allerbest Wagyu vlees in. Ieder ras heeft zijn eigen smaak en structuur en wij voorzien u graag met specifieke wensen.

 


Leer ons kennen, kom langs in onze winkel, boek een BBQ Masterclass...of bestel nu én PROEF!

0