Het wordt warmer. We willen weer de tuin in en van het terras genieten. Dit is ook het moment dat ons (mannelijke) oerinstinct ontwaakt. Het moment dat we ons niet meer kunnen beheersen, want WE MOETEN BUITEN ETEN!!!
Heerlijke lange avonden dienen zich aan, om te genieten met gezin, familie en vrienden. De bbq komt uit de opslag. Het moet nu gebeuren. In Nederland kan het morgen zomaar weer regenen, dus hup naar de slager en de vuren aan.
Wil jij dit seizoen je barbecueprestaties naar een hoger culinair niveau tillen? Dan ben ik je man!Barbecueƫn is namelijk een fantastische manier om je maaltijd (vlees, vis, brood en of groenten) te garen op hete kolen (of gas).
Inmiddels zien we steeds meer buitenkeukens. De bbqās worden professioneler en er wordt jaarrond buiten gebarbecued. Voor velen is het dus al een way of life geworden. Omdat we het vaker doen, krijgen we er meer handigheid in en genieten er ook meer van. De meeste mensen gooien niet meer, zoals voorheen, zomaar wat vlees op het vuur.