Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Feestelijk Wagyu Nikutori tussengerecht

Chef Maurice legt het je allemaal stap voor stap uit in onderstaande video

 

Ingrediƫnten

  • 2x 30 gram Nikutori 1x sjalot
  • 2 Ć” 3 tomaten
  • Half pepertje
  • Klein sjalotje
  • Handje koriander
  • 1 tl Ponzu Vinaigrette (te koop in de betere supermarkt of toko) Zelf maken kan ook!
  • Scheutje olie
  • Citroensap naar smaak
  • Peper en zout
  • Klein beetje sesamzaad voor de garnering


Bereiding

  • Ontvel de tomaten zoals in de video en haal de zaadlijsten er uit
  • Snijd er blokjes van en maak de tomaten aan met de olie, peper, sjalotje, citroen, sojasaus, Ponzu en zout
  • Neem de Nikutori steaks uit de verpakking en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Bestrooi ze met zeezout en bak de Nikutori Steaks in 2 minuten per kant goudbruin.
  • Serveer met de tomatensalsa en bestrooi met sesamzaadjes

 

Recept van Maurice Rootinck

0