Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

The Duke of Berkshire

The Duke of Berkshire

De Berkshire is een authentiek oud-Engels varkensras herontdekt door varkensfluisteraar en dierenarts Kees Scheepens. In samenwerking met het Belgische familiebedrijf Danis in Koolskamp werd The Duke of Berkshire® op de culinaire kaart gezet in Europa.

 

In wetenschappelijke studies wordt het Berkshire ras geroemd om zijn fysiologische en smaaktechnische kwaliteiten. De smallere en fijnere spiervezels, in combinatie met een uitgelezen voeder zorgen voor excellent mals vlees met een zachte smaak.

 

De varkens worden gekweekt in een “gesloten circuit”, met respect voor dier en milieu. We brengen ze groot met een vegetarisch meergranen voeder. Testen bevestigen onze constante vleeskwaliteit.

 

Met The Duke of Berkshire® serveer je ‘s werelds beste varkensvlees. Kenmerkend voor ‘The Duke’ zijn de uitgesproken zachte smaak en sappigheid als gevolg van het mooi gedoseerde intramusculair vet. Met de verse vleesspecialiteiten van The Duke of Berkshire® zet je altijd de meest smaakvolle gerechten op tafel.

Toont alle 8 resultaten

0