Altijd de beste kwaliteit vlees
Vandaag besteld, volgende werkdag in huis
Nog 95,00 nodig voor GRATIS verzending

Black Angus Creekstone

Creekstone Farms

ONTDEK HET MAISGEVOERDE USA BLACK ANGUS VAN DE CREEKSTONE FARMS

 

USA CREEKSTONE FARMS

Dit is het beste wat de wereld te bieden heeft op het gebied van dry aged rundvlees! De Creekstone Farms hanteert zeer hoge standaarden ten aanzien van de fok van hun vee. Dit gaat over ruimte, voeding en welzijn van de dieren. Dit proef je terug in dit product. Het Black Angus vlees heeft een malse structuur en zacht zoete smaak van het mais dieet wat de runderen de laatste 100 dagen krijgen. Het vlees is gemarmerd met zachte vetten die smelten tijdens het bereiden, voor elke vlees liefhebber is dit een must!

 

Bestel nu in de webshop en ontdek het assortiment, vandaag bestellen is morgen thuisbezorgd.

 

 

━━━━━━━━━  ONS ASSORTIMENT CREEKSTONE BLACK ANGUS  ━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

RASZUIVER & MAISGEVOERD

 

US BLACK ANGUS VAN CREEKSTONE FARMS

In de bedrijfsvisie van al onze leveranciers gaat kwaliteit boven kwantiteit. Om een constante, superieure kwaliteit te garanderen, houden ze het hele proces van fok tot slacht volledig in eigen hand. Hun fokprogramma’s zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat een superieure smaak van het vlees begint bij een superieure genetische herkomst van de runderen. Zij streven naar optimale raszuiverheid van hun dieren.

 

In de USA krijgt vlees na de slacht op basis van de dooradering een kwaliteitsaanduiding. De beste kwaliteit Creekstone US Black Angus Beef is prime. Gemiddeld haalt slechts 3% van de delen die classificatie en is 30% choice en 60% select kwaliteit.

 

 

Dit maisgevoerde rundvlees is zeer geliefd bij vele chefs in de horeca branche. Het is een unieke ervaring om dit ook thuis te kunnen bereiden. Voor inspiratie kun je ook kijken bij onze recepten pagina of vindt de juiste bereidingswijze onder het product.

 

BEKIJK BEREIDINGSWIJZE

 

0